Termékek/Vércukorszintmérő-műszer/Wellion CALLA Light/

Wellion CALLA Light – A tökéletesség találkozása a dizájnnal


Modern forma & egyszerű kezelés

Praktikus és különleges alak, könnyen olvasható kijelző, csúszásmentes gumiborítás és egyéb további kiegészítő funkciók, amelyek megkönnyítik a cukorbetegek életét.
 
A Wellion Calla Light egyedülállóan 1, 7, 14, 30, 60, és 90 napos átlagértékek megjelenítését is lehetővé teszi. Ezen információk segítségével Ön és az egészségügyi szakemberek jobban meg tudják határozni a kezelés beállítását cukorbetegség esetén.
 
További 3 egyéni riasztás emlékeztet a vércukormérésre, amellyel be lehet állítani a vércukor határértékét, és a vércukortükör túllépése vagy a mögötte elmaradás a kijelzőn meg lesz jelölve. Ezek a riasztások a hypo- vagy a hyperglikémia észlelésének növeléséhez vezetnek és így biztosítják, hogy a megfelelő kezelési eljárásokat alkalmazzák.
 
A Wellion CALLA Light vércukormérő-készülék memóriájában 500 mérési érték van dátummal és időponttal, amiket a nyilak segítségével könnyen megnézhetnek és átlapozhatják.
 
A háttérvilágítás és az extra nagy számjegyek miatt az eredmények könnyen leolvashatóak a kijelzőről. Sok cukorbeteg profitál az  egyszerű olvashatóságból a mindennapi életben.

 
A termék megrendelhető: 
Premium ShopCALLA Light 4 MM:  (© )
CALLA Light Setbox:  (© )
www.wellion.hu/hu/termekek/vercukorszintmero_muszer/wellion_calla_light/