Virtuális mérőeszköz
PREMIUM HEALTH CONCEPTS

Mérés:
Ha a “Mérés kezdése” gombra kattint, megfigyelheti a mérési folyamatot. Ahogy a mért értéket kiírja, az almaszimbólum villog, mely a táplálékjelző. Itt választhat a nyilak segítségével a következők közül: „evés előtt“ (egész alma), „evés után“ (almahámozás) vagy nincs szimbólum (nincs jelzés). Ahogy a kívánt szimbólum villogni kezd, kattintson az OK gombra. A mért érték tárolódik. Kattintson a „Kikapcsolás“ gombra a mérőeszköz újrakikapcsolásához.
 
Memórianézet:
Kattintson az OK nyomógombra, amíg a “mem”-jel megjelenik (3mp), hogy belépjen a memórianézetbe. Ott a nyilak segítségével a memória által navigálódhat. Ha még egyszer az OK gombra klikkel, eljut az átlagértékekhez. Itt szintén a nyilak segítségével navigálhat.
 
Beállítások:
Kattintson az OK nyomógombra, amíg a dátumot villogva jelzi (5mp). Itt a nyíl-billentyű segítségével különböző beállítási lehetőségek közt tud választani. Ha az OK-kal megerősítette, minden beállításon a nyilak segítségével tud változtatni.

Ez a weboldal olyan információkat tartalmaz a termékekről, amelyek a közönséget célozzák széles körben. Tartalmazhatnak olyan termékadatokat, amelyek az Ön országában érvénytelenek vagy épp nem hozzáférhetőek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem vállalunk felelősséget azokért az információkért, amelyek nem felelnek meg a jogi folyamatoknak, szabályozásnak abban az országban, ahonnan a termékek származnak.