Jogi nyilatkozatok
PREMIUM HEALTH CONCEPTS
> www.wellion.hu/hu/jogi_nyilatkozatok

Jogi nyilatkozat a weboldal használatához


1. Tanács
A weboldalunk nem tartalmaz terápiás utalásokat vagy információkat. Egészség probléma esetében feltétlenül keressen fel egy orvost. Csak egy kezelő orvos tud diagnózist felállítani és a kellő terápiát megindítani.  
 
2. Garancia nélkül
Az információkat a weboldalunkról folyamatosan ellenőrzik és aktualizálják. Mégis meg tudják közben változtatni az állításokat. Felelősséget vagy garanciát az aktualitásért, helyességért és teljességért nem vállalunk. A más weboldalakról származó tartalmakért és ábrákért, melyekre a linkek utalnak, a MED TRUST / Premium Health Concepts nem vállal felelősséget. Harmadik weboldalról származó információkért ezért nem vállalunk garanciát, ezért a MED TRUST / Premium Health Concepts a weboldal linkjeire utal.
 
3. Linkek
A harmadik weboldalhoz tartozó linkek célja az, hogy szolgáltatásokat ajánljanak. A MED TRUST / Premium Health Concepts nem nyilatkozik a harmadik weboldal tartalmáról és kifejezetten visszautasít minden felelősséget a harmadinformációkról és azok használatáról.
 
4. Márkanevek
Minden ismert márka a mindenkori tulajdonos tulajdona. Hiánya nem jelent védjegy-jelet, így a márka nem védett.
 
 
5. Adatvédelem 
Az Ön személyes adatainak védelme különösen fontos célunk. Adatvédelem-politikánk része, hogy Önnek adatvédelmi követelései legyenek felénk. 
 

Ez a weboldal olyan információkat tartalmaz a termékekről, amelyek a közönséget célozzák széles körben. Tartalmazhatnak olyan termékadatokat, amelyek az Ön országában érvénytelenek vagy épp nem hozzáférhetőek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem vállalunk felelősséget azokért az információkért, amelyek nem felelnek meg a jogi folyamatoknak, szabályozásnak abban az országban, ahonnan a termékek származnak.