A betegség következményei
PREMIUM HEALTH CONCEPTS

Későbbi következmények - Érbetegségek


A 2-es típusú diabétesz korunk egyik legnagyobb kihívása. Egyrészt mivel egyre több embert érint, másrészt, egy nagyon összetett anyagcseremegbetegedés, melyben nemcsak a vércukor játszik döntő szerepet.
 
Másik kihívásként a korai felismerést és kezelést tekintjük, ami nem könnyű vállalkozás, mert a legtöbb páciensnek a betegség korai szakaszában nincs semmiféle panasza.
 
Annál fontosabbnak tűnik a lakosságot a komplikációkról felvilágosítani, amely a megbetegedés által az érintettnek nagy emberi bánatot, de a közösségnek magas költséget is okoz.
 
A 2-típusú diabétesz összes későbbi szövődménye alapja az erek károsodásával függ össze. Lokalizálásuk alapján nagy- (makroangiopátia) és kiserek (mikroangiopátia) károsodását különböztetjük meg.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ez a weboldal olyan információkat tartalmaz a termékekről, amelyek a közönséget célozzák széles körben. Tartalmazhatnak olyan termékadatokat, amelyek az Ön országában érvénytelenek vagy épp nem hozzáférhetőek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem vállalunk felelősséget azokért az információkért, amelyek nem felelnek meg a jogi folyamatoknak, szabályozásnak abban az országban, ahonnan a termékek származnak.