Vércukor-önellenőrzés
PREMIUM HEALTH CONCEPTS

Vércukorönkontroll


A rendszeres vércukorönkontroll által egy áttekintést kap az anyagcsereállapotáról. A mért értékek alapján észlelhető, hogy a rendszeres orvosi vizsgálatok között  a beállított vércukor romlott-e. Ha ez az eset fennáll, időben fel kell keresnie kezelőorvosát és a szükséges intézkedéseket megbeszélni vele és végrehajtani.
 
Így megelőzhető az akut anyagcsere-kisiklás és megvédi Önt a diabetikus szövődményes megbetegedésektől. Mindenekelőtt a cukorbetegeknek, akik inzulinozzák magukat, nagyon jelentős az önkontroll, hisz ez alapján határozzák meg a mért értékek inzulinadagját.
 
Különösen fontos a mért adatokat egy naplóban vezetni és ezeket az orvosnak a rendszeres kontrollátogatás során bemutatni. A napi átlagértékek következtetéseket nyújtanak az aktuális HbA1c-értékről és a diabétesz-beállítás minőségéről.
 
 
 
 
 
 
 

Ez a weboldal olyan információkat tartalmaz a termékekről, amelyek a közönséget célozzák széles körben. Tartalmazhatnak olyan termékadatokat, amelyek az Ön országában érvénytelenek vagy épp nem hozzáférhetőek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem vállalunk felelősséget azokért az információkért, amelyek nem felelnek meg a jogi folyamatoknak, szabályozásnak abban az országban, ahonnan a termékek származnak.