Impresszum
PREMIUM HEALTH CONCEPTS
> www.wellion.hu/hu/impresszum

Impressum


Magyar nyelvű szövegek támogatja:
 
Premium Health Concepts Kft. 
Verő J. u. 1. 
H-9400 Sopron 
e-mail  office@premiumhealth.hu 
 
 
A tartalmakért és a szerzői jogokért felelős:
 
MED TRUST Handelsgesm.b.H.
Gewerbepark 10
7221  Marz
Österreich
Tel: (+43) 02626 / 64 190
Fax: (+43) 02626 /  64 190 - 77
e-mail: office@medtrust.at
 
 
 
Ügyvezető: Werner Trenker
FN (Cégszám):  163015d
LG (székhely bíróság): Eisenstadt
DVR (Adatfeldolgozási regisztrációs szám): 0935859
UID (Adóazonosító szám): ATU 43445802
 
Minden megnevezett márka a tulajdonos jogtulajdonát képezi. A védjegy-adatok hibái nem jelentik azt, hogy a márka nincs levédve.
 

 
 
Javaslat: Az Európai Bizottság lehetőséget biztosít az online vitarendezéshez az Ön által használt online-platformok egyikén. Ezt a platformot ezen a linken http://ec.europa.eu/consumers/odr/ éri el. Nem vagyunk sem készek, sem kötelesek választottbíróság előtt, vitarendezési eljárásban részt venni.

Mitglied der WKÖ, Wirtschaftskammer Burgenland, Sparte Handel,    Landesgruppe Handel mit Arzneimitteln, Drogerie- und Parfümeriewaren,    Chemikalien und Farben, Fachvertretung Foto-, Optik- und    Medizinproduktehandel (http://firmen.wko.at/Web/DetailsInfos.aspx?FirmaID=df1695da-d293-41d2-88e1-e7c3e3080576&AspxAutoDetectCookieSupport=1)
Unternehmensgegenstand: Handel mit Waren aller Art (unter Ausschluss    aller dem Bankwesengesetz und dem Versicherungsaufsichtsgesetz    unterliegenden Geschäfte), insbesondere mit Diabetikerartikel, sowie der    Import- und Exporthandel, weiters die Ausübung des Gewerbes des    Handelsagenten, insbesondere die Übernahme einschlägiger    Handelsvertretungen
Berufsrecht: Gewerbeordnung, Medizinproduktegesetz (http://www.ris.bka.gv.at)
Aufsichtsbehörde: Bezirkshauptmannschaft Mattersburg
Spezielle Aufsichtsbehörde: Bundesministerium für Gesundheit, Bundesamt für Sicherheit im Gesundheitswesen


Google Analitika

Ez a honlap a Google Analytics-et használja, amely a Google Inc. által biztosított analisztikai szolgáltatás. ("Google"). A Google Analytics "cookies"-okat használ,  az Ön gépén elmentett szövegállományokat, amelyek lehetségessé teszik a honlap használatának analízisét.


e-advertising-ból megvalósított elektronikus TKS (tartalomkezelő rendszerek) 

Fotocredits:
www.dreamstime.com, www.istockphoto.com, www.photocase.de

Ez a weboldal olyan információkat tartalmaz a termékekről, amelyek a közönséget célozzák széles körben. Tartalmazhatnak olyan termékadatokat, amelyek az Ön országában érvénytelenek vagy épp nem hozzáférhetőek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem vállalunk felelősséget azokért az információkért, amelyek nem felelnek meg a jogi folyamatoknak, szabályozásnak abban az országban, ahonnan a termékek származnak.