Kapcsolat
PREMIUM HEALTH CONCEPTS
> www.wellion.hu/hu/kapcsolat

Kapcsolat


Kérdése van a Wellion termékekkel kapcsolatban, szüksége van egy új naplóra illetve szeretne a Premium Health Concepts Kft. termékeiről tájékozódni?
 
A Premium Health Concepts Kft. hotline elérhető az Ön számára!
Telefonszámunk: +36-30-229-21-96 Hétfőtől péntekig 8:00-16:30-ig rendelkezésére állunk, ha kérdése van felénk.
 
Termékeinket online megrendelheti:  Premium Shop
 
Ügyfeleink orvosokra vonatkozó kérdéseinek megválaszolásához tapasztalt diabetológusokat kérdezünk meg, akik hasznos és érthető válaszokat adnak. Minden hozzánk irányított kérdést természetesen bizalmasan kezelünk és azonnal megválaszolunk. De arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a további szervíz-szolgáltatások nem helyettesítik az orvosi kezelést!
Ha több információra van szüksége a diabétesz mellitusról, az új termékekről, a trendekről és a fejlődésről vagy egyszerűen csak tippeket szeretne kérni a mindennapokhoz, írja meg nekünk kérdéseit vagy iratkozzon fel hírlevelünkre. Az Ön kérése számunkra fontos! Ezért mindig igyekszünk azonnal válaszolni Önnek.

Ez a weboldal olyan információkat tartalmaz a termékekről, amelyek a közönséget célozzák széles körben. Tartalmazhatnak olyan termékadatokat, amelyek az Ön országában érvénytelenek vagy épp nem hozzáférhetőek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem vállalunk felelősséget azokért az információkért, amelyek nem felelnek meg a jogi folyamatoknak, szabályozásnak abban az országban, ahonnan a termékek származnak.