Adatvédelem
PREMIUM HEALTH CONCEPTS
> www.wellion.hu/hu/adatvedelem

Adatvédelmi nyilatkozat


Nagyon nagy figyelmet fordítunk az Ön személyes információinak gyűjteményével, feldolgozásával és használatával kapcsolatos védelemre, a honlapunk látogatása során. Az Ön adatai védettek, a törvény által előírt módon. Láthat néhány információt arról, hogy milyen adatokat gyűjtünk a látogatása során, és hogyan használjuk:  
 
1. Adatok gyűjtése és feldolgozása
Honlapunk látogatásakor minden alkalommal egy fájlt rögzítünk, amely információkat tárol. Ennek az adatnak a tárolása, belső rendszerrel összefüggő és statisztikai célokat szolgál. Feljegyezzük: az előhívott fájlok nevét, a lehívás idejét és dátumát, a lekért adatmennyiséget, a bejelentkezés sikerességét, valamint a böngésző és annak tartományainak információit tartalmazzák.
Az információt gyűjtő számítógépek IP címe szintén rögzítésre kerül.
További személyes információt csak akkor rögzítenek, ha önként, vagy regisztrációval kapcsolatban ad meg, például kapcsolati formulákon keresztül.
Van egy technika a “cookies” amely az internetes oldalakkal kapcsolatos információk aktiválásában segítenek. Az internetes oldalunk ezeket a cookie-kat arra használja, hogy segítsen Önnek hasznát venni a honlapunknak. Erre a célra kizárólag a támogatott információkat használjuk fel.

2. Személyes adatok használata, és továbbítása mások számára.
Az Ön által megadott személyes információkat, amelyeket egy szerződésben műszaki adminisztrációs célból megadott, csak arra használjuk, hogy választ adjunk kérdéseire.
A személyes adatait csak akkor továbbítjuk egy harmadik félnek, ha szükséges egy szerződéshez, vagy számlázási célokból adatokat adunk meg a szállítónak, illetve ha Ön előzetesen beleegyezett. Joga van visszavonni a beleegyezést, amelyet tisztelettel adott a jövőbeli, mindenkori használatra.
 
 
3. Jog az információ visszavonásához, törléséhez.
Írásos kérése alapján szívesen adunk tájékoztatást az Önről tárolt adatokról. 
Az Ön személyes adatai törlődni fognak, ha visszavonja a tároláshoz adott hozzájárulását, vagy az adatok raktározása más törvényes okok miatt már nem engedett. 
 
 
Biztonsági figyelmeztetés:
 
A weboldalunkhoz Google Analytics-et használunk.
További információkat itt talál.
 

Ez a weboldal olyan információkat tartalmaz a termékekről, amelyek a közönséget célozzák széles körben. Tartalmazhatnak olyan termékadatokat, amelyek az Ön országában érvénytelenek vagy épp nem hozzáférhetőek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem vállalunk felelősséget azokért az információkért, amelyek nem felelnek meg a jogi folyamatoknak, szabályozásnak abban az országban, ahonnan a termékek származnak.