Dokumentáció
PREMIUM HEALTH CONCEPTS

Dokumentálás


Az adott vércukorérték csak egy pillanatképet vázol, általában napi profilok készülnek, ami több vércukorértéket jelent naponta. A vércukor-önkontrollnak csak akkor van értelme, ha a mért értékekből le tudjuk vonni a következtetéseket.
 
Fontos, hogy a mérési eredményeket egy naplóba jegyezze fel. A dokumentáció a tanácsadás alapja az orvossal és a diabéteszcsapattal, fontos segédeszköz az adagbeállításhoz, különleges helyzetek összehasonlításában segíthet és a napszakonta lévő ingadozást észleli.
 
Vezesse a diabétesznaplóját lelkiismeretesen és rendszeresen! Amit nem jegyez fel, azt elfelejti és amit elfelejt, az elveszik.  

Dokumentation:  (© )
Dokumentation:  (© )

Fel kell jegyezni:

  • Vércukorszintet dátummal és időponttal
  • Táplálékfelvételt (szénhidrát)
  • Inzulinadagot
  • Speciális eseményeket, mint a sporttevékenységek, alacsony vércukor, stressz, megbetegedések stb.


Egy számítógép feltárja a diabétesz-terápia új lehetőségeit. A megfelelő szoftver segítségével egy pontos dokumentációt állíthat fel a kezelésről. A modern technika lényeges lehet az Ön diabétesz-terápiájának felállításához.
 
A legtöbb vércukormérő-műszer ma már az adatkezelés lehetőségét számítógépen ajánlja. Egy speciális kábelen keresztül tudja Ön a vércukormérő-műszerének értékeit leolvasni és számítógépen kiértékelni.

Ez a weboldal olyan információkat tartalmaz a termékekről, amelyek a közönséget célozzák széles körben. Tartalmazhatnak olyan termékadatokat, amelyek az Ön országában érvénytelenek vagy épp nem hozzáférhetőek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem vállalunk felelősséget azokért az információkért, amelyek nem felelnek meg a jogi folyamatoknak, szabályozásnak abban az országban, ahonnan a termékek származnak.