Kevert inzulinok
PREMIUM HEALTH CONCEPTS
> www.wellion.hu/hu/../../inzulin/kevert_inzulinok

Kevert inzulin


A normál inzulinok és az NPH késleltetett hatású inzulinok egymással keveredhetnek. Az ebből alakuló NPH-kevert inzulinok az érintettek egyedi igényeihez alkalmazhatóak. Mindkét alkotórész működési folyamata fennmarad.
 
NPH-kevert inzulinok különböző, megszabott keverési arányban, készinjekcióként is kaphatóak.
 
Kevert analóg inzulinok, gyors- és késleltetett hatású analóg inzulinok kombinálásával előállított készítmények. A gyorshatású összetevő az étkezési inzulin szükségletét pótolja, közben a késleltetett hatású inzulin a bázis inzulin szükségletéről gondoskodik. A kevert analógokat közvetlenül étkezésnél is be lehet adni, az alacsony vércukorszint rizikója szintén csökken. A vércukortükör étkezés után kedvezőbben alakul, mint a kevert inzulin normál inzulinnal való használatánál.

Ez a weboldal olyan információkat tartalmaz a termékekről, amelyek a közönséget célozzák széles körben. Tartalmazhatnak olyan termékadatokat, amelyek az Ön országában érvénytelenek vagy épp nem hozzáférhetőek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem vállalunk felelősséget azokért az információkért, amelyek nem felelnek meg a jogi folyamatoknak, szabályozásnak abban az országban, ahonnan a termékek származnak.