Wellion FRIGO hűtőtáska
PREMIUM HEALTH CONCEPTS
> www.wellion.hu/hu/../hutotaska/Wellion_FRIGO

Tartsa az inzulint hidegen!


Wellion FRIGO az egyszerű, gyors és kényelmes módja az orvosi inzulin, inzulinpumpa és más gyógyszerek hidegen tartásának.
 
Sem áramot, sem hűtőelemet nem igényel. A Wellion FRIGO  egész egyszerűen használható víz segítségével – újra és újra.
 

  ANTIBAKTERIÁLIS
A belső zseb speciális antibakteriális impregnálása
  ÁRAM NÉLKÜL
Hideg vízzel aktiválható, áramra nincs szükség
  FAGYASZTÓSZEKRÉNY NÉLKÜL
Nincs szükség fagyasztószekrényre vagy hűtőelemre
 
Annak érdekében, hogy a gyakori használat mellett a változatlan minőség és higiénia garantált maradjon, a táska belseje egy antibakteriális szigeteléssel van ellátva. Ez egy további tulajdonsága, ami nagy szerepet játszik az inzulinnal és a gyógyszerekkel való bánásmódban.FRIGO L Aussen und Innentasche NEU:  (© )
FRIGO XXL Aussen und Innentasche NEU:  (© )

Az inzulin nem haladhatja meg a 30°C-os hőmérsékletet. Nyáron, az autópályán a dugóban, vagy melegebb éghajlatú országokba való utazásnál sokszor nehéz volt eddig az inzulint megfelelően hidegen tartani. 
 
A Wellion FRIGO táska a megoldás. Az inzulin magasabb külső hőmérsékletnél is, több órán keresztül, akár több napig is hidegen marad a párolgás elve által.     
 
 
Kapható méretek:         
 
Wellion FRIGO L          21 x 11 cm
(2 inzulintoll/1 inzulinpumpa számára)         
 
Wellion FRIGO XXL     22 x 19 cm
(több hely a cukorbetegkészlet számára)      
 
A kicsi Wellion FRIGO hűtőtáska (L méretű) egy praktikus övtartóval rendelkezik, így a toll útközben is mindig kéznél van.
 
A termék megrendelhető:
Premium Shop - Wellion FRIGO hűtőtáska L
Premium Shop - Wellion FRIGO hűtőtáska XXL

FRIGO L und XXL Schachtel NEU:  (© )
Ez a weboldal olyan információkat tartalmaz a termékekről, amelyek a közönséget célozzák széles körben. Tartalmazhatnak olyan termékadatokat, amelyek az Ön országában érvénytelenek vagy épp nem hozzáférhetőek. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy nem vállalunk felelősséget azokért az információkért, amelyek nem felelnek meg a jogi folyamatoknak, szabályozásnak abban az országban, ahonnan a termékek származnak.